Beginer

SKAVANK YOGA – PERSONLIG TRÆNING

”SKAVANK YOGA” er personlig YOGA træning til de irritations smerter der generer dig i hverdagen. Har du fx ondt i lænden, ryggen eller har du ofte spændings-hovedpine? Måske har du irritations-smerter efter din daglige træning (fx Fitness, løb, cykling el. crossfit), så kan SKAVANK YOGA hjælpe dig. Et forløb vil give dig øget mobilitet, større kropsforståelse og ro i sindet.

Read More

YOGA FOR BEGYNDERE

YOGA FOR BEGYNDERE! Begynder YOGA er  skræddersyet til dig der aldrig har dyrket yoga, eller er forholdsvis ny. SMÅ HOLD – MAX 10 DELTAGERE.  Du bliver guidet ind i stillingerne med ord, visuelt og med en hjælpende hånd. På dette forløb lærer du det basale i yogaen, som at få styr på krop, vejrtrækning og det at mærke indad.

Read More

PRIVAT YOGA EVENT (familie, veninder, par)

BOOK DIT EGET PRIVATE YOGA EVENT: Hos YOGA SAHL kan du bestille dit helt eget event. YOGA skræddersyet til dig og dine ønsker. Det kunne være du drømmer om et familie hold, eller måske har du lyst at prøve partner yoga, måske er i en gruppe venner eller veninder der gerne vil have jeres eget YOGA EVENT. Eventet kan afholdes

Read More