MASSAGE, CUPPING & GUA-SHA

Massage og kropbehandlinger hos YOGA SAHL & MASSAGE er behandling af hele dig.

BOOK HER!
Når du booker en behandling hos mig, får du udover massagen, som kan være fysiurgisk massage, sportsmassage eller skadesterapi også en holistisk tilgang til det du og din krop har brug for at arbejde med. Jeg arbejder med en holistisk tilgang til kroppen. Krop og sind hænger sammen, derfor spørger jeg altid indtil dig og din dagligdag, for at blive klogere på hvordan jeg hjælper dig bedst til at opnå størst velvære i både krop og sind. Derfor vil du ofte opleve diverse stræk og tryk som en del af behandlingen. Vi taler om hvilke ting det måske er en god ide at rette lidt op på i den hverdag, og jeg vil give dig yoga øvelser med hjem, som kan afhjælpe det der driller.

En kropsbehandling kan også være for at få lov at komme ned i kroppen og få et velfortjent pusterum fra dagligdagens mange gøremål, stress og jag.

Cupping massage, Gua-Sha og elastisk taping

Kommer du til en sportsmassage, arbejder jeg ofte med Cupping, Gua-Sha eller elastisk taping. Cupping og Gua-Sha bygger på kinesisk medicin og arbejder med bevæge Qi (energi) og med at løsne stagnationer/spændinger i kroppen. Cupping og Gua-Sha er især gode til at arbejde med områder hvor der er smerter, dybe spændinger eller hovedpine.
Elastisk tape er designet til at kunne strække sig ca 140% af sin egen længde og derved efterligne hudens egenskaber. Jeg bruger elastisk tape ved skader, eller smerter. Tapen løfter huden og bindevævet let og der kommer dermed større energi-flow i det behandlede område. Hvilket igen betyder en række fordele, blandt andet korrektion justering af svage muskler, lettere ledbevægelse, reduktion af hævelse, forbedret blodgennemstrømning og smertereduktion. Tapen er fremstillet af allergivenligt materiale og kan normalt sidde 3-5 dage.

BOOK HER

massage i haslev

90 minutters forkælelse & wellness

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
7. maj 2019 19:00 19:45 YOGA SAHL
7. maj 2019
19:00 - 19:45 - with YOGA SAHL - at

Yoga har været en del af Pernilles liv i mere end 10 år. Det har været en transformerende rejse. Fra at syntes at yoga var noget for dem der ikke havde kræfter til at dyrke rigtig træning. Til at forstå hvor meget styrke, kropskontrol og fleksibilitet og balance det kræver at fordybe sig i yogaen.