PRIVAT YOGA EVENT (familie, veninder, par)

BOOK DIT EGET PRIVATE YOGA EVENT:

Hos YOGA SAHL kan du bestille dit helt eget event. YOGA skræddersyet til dig og dine ønsker. Det kunne være du drømmer om et familie hold, eller måske har du lyst at prøve partner yoga, måske er i en gruppe venner eller veninder der gerne vil have jeres eget YOGA EVENT.

Eventet kan afholdes i YOGA SAHLs lokaler i Haslev, eller et helt andet sted. Jeg sørger for måtter og øvrigt yoga udstyr lige meget hvor vi er.

Yoga kan hjælpe dig til at blive en bedre til det du gør. Yogaen giver en modpol til en travl hverdag. De fleste mennesker løber fra den ene aftale til den næste og føler sig altid en smule bagud. Yoga skaber balance ved at træne med fokus på åndedrættet og mærke indad.

DERFOR skal du booke et yoga-event:

  • Vi finder et tidspunkt der passer dig
  • Du dyrker yoga med mennesker du er tryg ved
  • Det er en skøn måde at opleve yoga på, på dine præmisser
  • Du opdager hvordan din krop og dit sind har det
  • Du laver noget spændende med dem du kender

KONTAKT OG BOOK HER

Hvis du bliver hooked, og begynder at dyrke yoga regelmæssigt er bonussen  større fleksiblitet, mindre ømhed i muskler og led, færre lændesmerter og større smidighed. Bedre søvn, større fokus og mere mentalt overskud.

 

Prisen afhænger af hvor mange i er, hvor eventet holdes og hvor længe det skal vare.
Et event for 4 personer i 90 minutter (ex evt. kørsel) koster DKK 725,-

 

KONTAKT MIG HER FOR YDERLIGERE INFO

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address

Yoga har været en del af Pernilles liv i mere end 10 år. Det har været en transformerende rejse. Fra at syntes at yoga var noget for dem der ikke havde kræfter til at dyrke rigtig træning. Til at forstå hvor meget styrke, kropskontrol og fleksibilitet og balance det kræver at fordybe sig i yogaen.

Leave your thought