SKAVANK YOGA – PERSONLIG TRÆNING

”SKAVANK YOGA” er
personlig YOGA træning til de irritations smerter der generer dig i hverdagen. Har du fx ondt i lænden, ryggen eller har du ofte spændings-hovedpine? Måske har du irritations-smerter efter din daglige træning (fx Fitness, løb, cykling el. crossfit), så kan SKAVANK YOGA hjælpe dig. Et forløb vil give dig øget mobilitet, større kropsforståelse og ro i sindet.

SKAVANK YOGA

Hjælper dig til større glæde og overskud. Dit mentale og fysiske overskud stiger i takt med dit velbefindende. Det er lidt ligesom en sten i skoen, den er møg irriterende, men ligeså snart du har fjernet den er det allerede meget bedre.

Hvis du er klar til at fjerne dit der gnaver i dit liv, er ”SKAVANK YOGA” helt sikkert noget for dig.Personlig træning, yoga, coaching & meditation

SKAVANK YOGA  handler 100% om dig og det du ønsker at arbejde med. Baseret på vores 1. samtale udvikler jeg et yogapas specielt designet til dig og det du vil arbejde med. I vores samtaler, finder vi ind til de dårlige vaner, du får redskaber til at bryde dem og erstatte dem med nye sunde vaner.

Forløbet kan foregå hjemme hos dig eller i YOGA SAHL’s lokaler.

Du kan vælge mellem 3 pakker, alt efter hvor meget du er ønsker at investerer i din transformation. Jo større investering, jo større udbytte.

Ens for alle 3 pakker er at vi starter med en GRATIS afklarende samtale (ca 15 min.) om DIG og DINE ”skavanker”, efter samtalen beslutter du om du ønsker at starte forløbet.

GULDPAKKE – læs mere her

SØLVPAKKE – læs mere her

BRONZEPAKKE – læs mere her

FAKTA OM YOGA:

  • Mindsker og afhjælper stress
  • Styrker og afspænder lænd og ryg
  • Afhjælper spændingshovedpine
  • Gør dig gladere og mere grounded
  • Styrker dit fokus og overblik
  • Giver bedre søvn

PERSONLIG YOGA er for alle, lige meget om du er fysisk aktiv eller mere stillesiddende. Om du har dyrket yoga før eller aldrig nogensinde. Forløbet bliver skræddersyet til dig.

 

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address

Yoga har været en del af Pernilles liv i mere end 10 år. Det har været en transformerende rejse. Fra at syntes at yoga var noget for dem der ikke havde kræfter til at dyrke rigtig træning. Til at forstå hvor meget styrke, kropskontrol og fleksibilitet og balance det kræver at fordybe sig i yogaen.

Leave your thought