Event Detail

SKAVANK YOGA

”SKAVANK YOGA”:
Yoga til behandling af små skavanker i din hverdag? Fx smerter eller stivhed, der hæmmer dig i det daglige? Har du tit ondt i lænd, ryg eller hovedet? Måske er det nakken eller knæene der driller? Eller noget helt andet. Måske har du bare brug for et pusterum, hvor du får plads til at mærke hvordan du egentlig har det. Få ro til hjernen og hjertet og via den vej finder ind til glæde og overskud. Vores mentale og fysiske overskud stiger i takt med vores velbefindende. Er du klar til at gøre noget ved det og begynde at arbejde med krop og sind? Så er ”SKAVANK YOGA” helt sikkert noget for dig.

Et ”SKAVANK YOGA” forløb handler 100% om dig og det du døjer med.
Jeg laver et yogapas speciel designet til dig og dine skavanker. Dette kombinerer jeg med min erfaring som kognitiv mentor og theta healer til at finde ind til og ændre de ting der skaber dine udfordringer. Jeg hjælper dig med at ændre gamle mønstre og skabe nye sunde vaner.

Forløbet kan foregå hjemme hos dig eller i YOGA SAHL’s lokaler.

– GRATIS afklarende samtale (ca 15 min.) DIG og DINE ”skavanker”, efter samtalen beslutter du om du ønsker at starte forløbet, derefter aftaler vi datoerne. Forløbet løber over 2 måneder

Event information
 yoga sahl
 PERNILLE SAHL
 +4530222066
 pernille@yogasahl.dk

Leave your thought