Firmamassage

GLADE OG SUNDE MEDARBEJDERE.

Rygsmerter og stress er velkendte fænomener på arbejdspladsen. Med  firmamassage (evt i kombination med et yogaforløb) kan du som leder gøre noget ved begge dele. Massage( og yoga)kan  mindske og afhjælpe  de kendte kontorskavanker og virker  stressede med at få ro på deres parasympatiske nervesystem og på deres tanker.

Derfor vælger flere og flere virksomheder at tilbyde massage til deres medarbejdere. De ønsker at behandle og forebygge fysiske og psykiske gener, så medarbejderen får større ro og fokus plus mindre stress,  både på job og hjemme. Glade, rolige og fokuserede medarbejdere giver øget profit.

Jeg kombinerer min viden og erfaring fra yoga med massage og kan give medarbejderne gode råd og øvelser , som kan laves på kontoret eller hjemme.

Ved at følge programmet vil det forebygge og afhjælpe smerter og stress.

Det er  dokumenteret at yoga og massage giver øget produktivitet og mindre sygefravær. Udover et personalegode, som medarbejderne værdsætter, vil du få sundere medarbejdere og større produktivitet og overskud.

 

Firmamassage

Ifølge den ’Nationale Sundhedsprofil’ fra 2017 har over halvdelen af danskerne haft ondt i ryg, skuldre eller lænd inden for de seneste 14 dage. Hos de 25-64-årige er tendensen endda stigende. Derudover har over 25% har angivet at de føler sig meget stressede i dagligdagen.

Andel  af danskere med smerter i ryg/lænd de sidste 14 dage

Firmamassage

 

FIRMAMASSAGE udføres på virksomhedens adresse, eller i YOGA SAHL’s lokaler. Der er flere muligheder for forløb og betaling.

KONTAKT mig HER, og få et godt tilbud!