Wellness-massage

Fodmassage efterfulgt af lydbad

Vælg klangmassage eller aromaterapi som en del af din behandling.

WELLNESS-MASSAGE

Vælg en Wellness-massage incl fodmassage, når du har brug for forkælelse og et sted du kan trække stikket og slappe helt af. Skal du forkæles lidt ekstra, eller bare prøve noget nyt, kan du vælge aroma-terapi eller klangmassage, som en del af behandlingen.

En wellnessmassage er meget mere end selvforkælelse. Den har også sundhedsmæssige fordele, fordi den hjælper dig med at genetablere fysisk, mental og følelsesmæssig balance, især hvis du gør det til en del af din regelmæssige wellness-rutine. Jeg anbefaler at gå til massage  ligeså tit som du går til frisør. Det er næsten vigtigere at være velplejet indvendig.

Massagen giver også længerevarende fordele til krop, sind og ånd. De mest kendte omfatter reduktion af stressniveau og muskelsmerter. Den kan mindske depression og øge både blodcirkulation og din kropsbevidsthed, den kan forbedring din søvn og dit humør. Når du er i godt humør, bliver din kropsopfattelse bedre og det  giver bedre vaner og øget fysisk velvære.

Fodmassage og ansigtsmassage hos YOGA SAHL & MASSAGE

Forkælelse & Wellness

Fodmassage:

Fodmassagen er baseret på Thai-massage principper og jeg arbejder med blide tryk, vrid og stræk. Jeg fokuserer på udvalgte akupressur punkter, der vil få dig til at falde endnu mere til ro. Indimellem anvender jeg også min “fodmassage-stav”, som man kender fra foot-reflexology i fx Thailand. Ofte er vores fødder en overset af vores krop, og måske netop derfor føles det ekstra skønt at få en fodmassage, så de kan få den kærlige omsorg de fortjener. Det er trods alt dem der bærer os frem og ud i verden. Alle wellness-massager starter med et skønt fodbad.

Ansigtsmassage – Gua-sha:

Når vi kommer til ansigtet arbejder jeg uden olie, men anvender i stedet lette tryk og rotationer samt min ansigts Gua-sha roller. Ansigtsmassage og Gua-sha opstrammer de små muskler i ansigtet og galtter de små rynker. Den skabet øget blodgennemstrømning i ansigtet og dette er blandt andet med til at mindske mørke rande under øjnene. Det hele efterlader dit ansigt med en smuk og strålende glød.  Læs mere om Gua-sha HER