BRONZEPAKKE

BRONZEPAKKE – 3 x yoga mod stivhed eller øget mobilitet:

Den lille basis pakke, som  3 x personlig yoga træning. Den er perfekt til dig, der måske er ny til YOGA og mest har lyst til at “snuse” til det. BRONZEPAKKEN indeholder udover yoga,  øvelser du kan lave hjemme, så du kan fastholde dine nye vaner. 

Personlig yoga træning

BOOK TID til den afklarende samtale, og beslut dig for at komme i gang med personlig yoga træning allerede i dag.

  • GRATIS afklarende samtale DIG og DINE ”skavanker”. (ca. 15 min.)

  • 3 x yoga a 60 minutter (værdi DKK 1.500,00)

  • 8 øvelser specielt designet til dig, en slags lektier (værdi kr. 500,-)

Hvis du er ude efter et længere forløb, tag et kig på GULDPAKKEN, der også indeholder kropsbehandlinger og yogaudstyr.  

PRIS KR: 997,00
(samlet værdi kr. 2.000,-)

BOOK med en ven/veninde, PRIS FOR 2 PERSONER KR: 1.497,00

BRONZEPAKKEN er for dig:

Der har overvejet at prøve yoga, men endnu ikke er kommet i gang. Måske fordi du ikke har lyst til at dele din debut med erfarne yogier.  Måske har du behov for et supplement til din daglige træning. Yoga er perfekt som en del af din restitution OG det giver dig et skarpere sind, hvilket gør at du rent mentalt bliver bedre til din sport, eller dit job.

Det er også for dig der måske har følt dig lidt stresset på det sidste, og har brug for lidt hjælp til at komme ned og slappe af. Lære at trække vejret rigtigt og bruge din krop og dit åndedræt til at hjælpe dit sind med at slappe af.

Måske har du lyst til at dyrke yoga med din bedste ven eller partner. Bronzepakken en fin mulighed for at prøve noget nyt sammen, og samtidig få mere energi og overskud når i går ud af døren igen.