[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BOOK MASSAGE HER!

[/vc_column_text][vc_btn title=”KLIK & BOOK” color=”warning” size=”lg” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fezme.io%2Fc%2FxZu%2FzoOE|||”][vc_column_text]Prisen på min massage, afhænger af tiden du booker, ikke typen af behandling.
Dog er der et tillæg hvis du vælger Cupping eller Gua-sha.

  • 60 min  – Kr. 500,- (Jeg anbefaler altid 60 min, så er der tid til at komme til bunds i spændingerne)
  • 90 min –  Kr. 700,- (Denne massage er perfekt til dig der virkelig ønsker at forkæle din krop og sjæl)
  • 30 min  – Kr. 260,- (Godt til dig, der kommer regelmæssigt, eller bare ikke har så meget tid)

Massage hos mig, handler om at finde den bedste behandling til dig og din krop. Derfor starter alle behandlinger altid med en kort konsultation, hvor vi taler om hvad du gerne vil have jeg fokuserer på. Derefter foreslår jeg typen af behandling og når vi er enige går vi i gang. Den indledende samtale tager max 5 min.

Jeg er uddannet i mange forskellige massageformer (også flere end de nedenstående). Derfor mixer  de forskellige former for massage, så du altid får den behandling der passer bedst til din problemstilling.

Jeg anbefaler disse:

  • Thai YOGA Massage (her er jeg simpelthen Danmarksmester, og kan KUN anbefale dig at prøve det!)
  • Sportsmassage og skadesterapi,  perfekt til dig med ømme muskler.
  • Almindelig fysiurgisk massage
  • Cupping og Gua-Sha

HVAD ER THAI YOGA MASSAGE:

Thai Yoga MassageEn ualmindelig fantastisk behandling. Jeg elsker at give den, og alle elsker at modtage den. Her blander jeg  Thai (shiatsu) massage og yogastræk (nok derfor jeg er så vild med den og måske derfor jeg er Danmarksmester i asiatisk massage).  Massagen er baseret på Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), og der er stor fokus på energi og skabe flow og balance i hele systemet. Du vil føle dig som født på ny, efter en omgang Thai YOGA Massage.

BEMÆRK: Massagen foregår på gulvet og du er skal have behageligt tøj på.

Du kan vælge både 60 min og 90 min. Thai YOGA massage

OM SPORTSMASSAGE:

om massageSportsmassage, er en behandlingsform der går i dybden på ømme muskler. Denne type er især god for sportsfolk og kan bruges som en restitution, da den løsner op for spændinger og skaber bedre blodgennemstrømning til de behandlede områder. Sports-massagen kan også bruges som “klargøring” inden et stort sports-event, her anvendes massageformer, der “vækker” musklerne og gør dem endnu mere klar til at performe. Du kan som en del af behandlingen vælge Cupping eller Gua-sha. Læs mere om Cupping & Gua-sha her

OM FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er det man kan kalde “almindelig” massage eller nordisk massage. Den minder om sportsmassagen, men kan være mere blid og jeg bruger den ofte når jeg arbejder jeg med at løsne forskellige lidelser/smerter i kroppen.

Fysiurgisk massage afhjælper spændingshovedpine pga myoser i nakke og skuldre, træt lænd eller andre steder der kan være opstået overbelastningsskader i muskler og bindevæv. Fx ved at du har siddet for længe foran pc’en eller måske give den gas med havearbejdet. Spændinger opstår oftes ved enten statisk arbejde eller gentagende arbejde.

OM LUKSUS-MASSAGE:

Luksus-massage er ren forkælelse af krop og sind. En blidere massageform, hvor du virkelig får lov at slappe og reboote hele dit system.

om massage
90 minutters ren luksus og forkælelse

For at du kan få lov til at slappe helt af, og dermed aktiverer dit parasympatiske nervesystem, der der kun begrænset  samtale under behandlingen. Du vælge aromaterapi eller lydbad med indiske syngeskåle, som en del af behandlingen. Begge dele virker  balancerende og beroligende på hele dit system.

Bestil tid allerede idag til en skøn massage i Haslev.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top