HIIT-YOGA: En fusion af  det bedste fra HIIT, Pilates og Yoga. En perfekt løsning til dig der vil forbrænde kalorier, arbejde med cardio, fleksibilitet og ikke mindst styrke din core. 

HIIT YOGA funktionel træning
HIIT YOGA gi’r puls og styrke

Holdet er til dig der søger, puls, styrke, koordination og smidighed. Som elsker YOGA, men også gerne vil have pulen op. HIIT står for High Intensity Interval Training. Øvelserne er bygget op, så du belaster kroppen mindst mulig, MEN samtidig bygger muskler. Målet er at blive tonet, ikke “buff”.

HIIT YOGA

Vi arbejder med egen kropsvægt, altså funktionel træning. Øvelserne er bygget over de klassiske YOGA stillinger, men tilføjet  sekvenser med HIIT. Du vil også møde træning ed “restistance bands/elastikker”  hvilket giver træningen en dimension mere. Sidst men ikke mindst vil du møde de mere energiske pilates øvelser. Pilates er i samme familie som YOGA, men der er ofte lidt mere fart på …

Timen starter med let opvarmning og afsluttes som alle andre timer med savasana. Jeg lover dig, at du sjældent vil elske savasana mere, end efter disse hold.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE DETTE HOLD?

Personligt elsker jeg høj intensitet træning og funktionel træning. Jeg syntes det er fantastisk at vi kan komme i form kun ved hjælp af egen kropsvægt, og ikke mindst det faktum at funktionel træning kan udføres stort set alle vegne. Jeg er også en smule down og HIIT gør at du kan få din træning overstået på relativ kort tid. Faktisk tyder en del forskning på at du opnår bedre resultater når du træner kort og intenst, frem for langvarigt og moderat.

Her er et par beviste fordele du vil opnå ved regelmæssig praksis
(ja, jeg ved det godt, men det sker altså ikke efter en enkelt gang)Pilates Power YOGA

  1. Reduktion af kropsfedt

  2. Forbedring af både hjertesundhed og metabolisk sundhed

  3. Øget mental sundhed og udholdenhed

  4. Tids effektivit – træn kort og intenst

Tjek hvornår næste hold er på planen HER

Scroll to Top