BOOK DIT EGET PRIVATE YOGA EVENT:
(Veninder, kollegaer, familie, partner)

Event skræddersyet til dit behov.

Hos YOGA SAHL kan du bestille dit helt eget event. YOGA skræddersyet til dig og dine ønsker. Det kunne være du drømmer om et familie hold, eller måske har du lyst at prøve partner yoga, måske er i en gruppe venner eller veninder der gerne vil have jeres eget YOGA EVENT.

Det kan også være du har brug for et indslag til dit salgsmøde eller på din arbejdsplads. Her kan du bestille et STOLE-YOGA event, hvor i IKKE behøver at skifte fra kontortøjet/arbejdstøjet.

Stole yoga på kontoret

Eventet kan afholdes i YOGA SAHLs lokaler på Falster, i din virksomhed eller i dit eget hjem.  Jeg sørger for måtter og øvrigt yoga udstyr lige meget hvor vi er.

Yoga kan hjælpe dig til at blive en bedre til det du gør. Yoga er en modpol til en travl hverdag. De fleste mennesker løber fra den ene aftale til den næste og føler sig altid en smule bagud. Yoga skaber balance ved at træne med fokus på åndedrættet og mærke indad.

DERFOR skal du booke et yoga-event:

  • Du bestemmer tid, sted og deltagere
  • Prøv  yoga sammen med dem du kender og  er tryg ved
  • Oplev yoga på, på dine præmisser
  • Opdager hvordan din krop og dit sind har det
  • Oplev noget nyt og anderledes og få et godt grin med dem du kender

KONTAKT OG BOOK HER

Hvis du bliver hooked, og begynder at dyrke yoga regelmæssigt er bonussen  større fleksiblitet, mindre ømhed i muskler og led, færre lændesmerter og større smidighed. Bedre søvn, større fokus og mere mentalt overskud.

Prisen afhænger af hvor mange i er, hvor eventet holdes og hvor længe det skal vare. Pris eksempel: Event for 4 personer i ca. 90 minutter (ex evt. kørsel) DKK 800,00

KONTAKT MIG HER FOR YDERLIGERE INFO

Scroll to Top